2017. már 13.

Biztonsági Rács, Biztonsági ajtó gyártás

írta: Fémszerkezet
Biztonsági Rács, Biztonsági ajtó gyártás

Biztonsági rácsok

A bejárati és teraszajtók, ablakok védelmének egyik alapvető eszköze a mechanikai védelmet biztosító rács, rácsajtó, fém zsalugáter. Ezekkel az eszközökkel védhetővé válnak továbbá a villanyóra szekrények (lemezelt kivitel), tetőablakok, zsalugáterek, vízóra aknák, gázóra szekrények, stb...
Az általunk gyártott termékek mindegyike teljesen egyedi, a helyszín, illetve az Ügyfél elképzeléseinek megfelelően gyártjuk és telepítjük azokat. Több évtizedes biztonságtechnikai gyártói és telepítői tapasztalatunk a garancia arra, hogy mindig a lehető legmegbízhatóbb, leghatékonyabb megoldást kínáljuk.

 img15.png

Biztonsági rácsok kialakítása:

  • betörésvédelmi szempontok szerint
  • rácsajtóknál a tok és az ajtólap is általában 40x40-es zártszelvényből készül
  • a rács 12-es köracélból, vagy vele egyenértékű négyszögből készül, de lehetnek egyedi elképzelések, megoldások is
  • rácsnyílás 100x300 mm-es osztásnál nem lehet nagyobb (MABISZ előírás)
  • fix és hasas rácsoknál a keret lehet 12x12, 20x20 vagy 40x40-es zártszelvény
  • nyitható kivitelnél saját gyártású, hegesztett zsanérokat (min. 3 db) és hegesztett törésvédőket alkalmazunk
  • elektrosztatikus porfestés, szinterezés - RAL skála szerint

Rács telepítése, rögzítése:

  • szakszerűen, MABISZ előírásoknak megfelelő sűrűségben és mélységben
  • acél beütő csapokkal, ill. dűbellekkel a helyszíntől függően
  • rögzítés a falazathoz, oldhatatlan kötéssel

 

Biztonsági ajtó

A páncélajtó egy acél tokos, acél keretes nagy szilárdságú biztonsági ajtó, ahol az ajtó lap is acéllemezzel védett. A páncél ajtót maroklőfegyverrel már nem lehet átlőni. A páncélajtó külső és belső oldalát választható színű dekoratív bútorlappal fedjük. 
A páncélajtóba általában két darab biztonsági 5-ös fokozatú zárat szerelünk főzárnak, valamint egy biztonsági 3-as zárat tartalék zárnak. Az ajtó biztosítói szempontból 16 pontosnak számít. Az általunk gyártott páncélajtó valamint a szorosan hozzátartozó beszerelési módszer minden elemében túlteljesíti a MABISZ által előírt biztonsági 5-ös fokozat előírásait. 
Az ajtó belsejébe 20 mm hő, és hangszigetelő anyagot építünk. Az ajtó légmentes záródását gumiszigetelés biztosítja. Az ajtó felépítése a következő rétegeket tartalmazza. Kívülről  egy 19 mm vastag bútorlap, majd 1,5 mm acéllap, majd 20 mm polifom (hő és hangszigetelő anyag), végül a belső oldalon újabb 19 mm-es laminált bútorlap. A rétegek a képeken látható módon vastag falú acél keretbe vannak beépítve. 
A vastag falú acél keretbe kerülnek beépítésre a zárak. A különálló bútorlap miatt különböző színű is lehet az ajtó belső illetve  külső oldala.

img11.png

Szólj hozzá

lakatos rácsosajtó biztonsági rács vasszerkezet fémszerkezet femszerkezet.eu biztonsági rácsok Lakatos Budapest Budapest lakatos fémszerkezet.eu Ablak rács Ajtó rács rácsosablak lakatos munkák Biztonsági rács gyártás Biztonsági ajtó gyártás Betörés védelem mszerkezet gyártás